Aluatul oparit este pentru multa lume ceva atat de infricosafor! Cu reteta potrivita si cu putina indemanare oricine poate realiza un ecler frumos si delicios!
Cum este structurat? Video cu intreg procesul de realizare a cojilor de eclere, realizarea a cate o crema din fiecare categorie (crema de patiserie, crema fructata, crema namelaka) cat si umplerea + decorarea eclerelor. Bineinteles, acest video vine la pachet cu Retetarul scris cu care cuprinde 20 de retete de creme pentru umplut si decor, informatii aditionale, linkuri utile pentru achizitionarea ustensilelor sau a produselor mele preferate.
Ce arome de eclere cuprinde Retetarul? Am conceput materialul cu instructiuni simple si clare pentru umpluturi pe baza de crema de patiserie fiarta, pe baza de galbenus, frisca, lapte, unt, ciocolata, fructe sau alune, cele mai iubite si apreciate de catre clientii mei. Am ales sa folosesc cat mai putine si cat mai naturale ingrediente pentru realizarea acestora, pentru a eficientiza producerea dar si a livra un produs finit cat mai sanatos.
Crema de patiserie Vanilie
Crema de patiserie Ciocolata
Crema de patiserie Fistic
Crema de patiserie Pralina Alune de Padure
Crema Caramel
Crema Lamaie si Busuioc
Crema Lime si Menta
Crema Pecan
Crema Zmeura
Crema Capsuni
Crema Afine si menta
Crema Portocale si Ghimbir
Crema Cocos
Crema Exotica (Mango si Fructul Pasiunii)
Crema Mure si Zmeura
Namelaka fructata
Namelaka Cafea
Namelaka Fistic
Namelaka Gianduja (Alune de padure)
Ganache Montee Ciocolata Alba
Ganache Montee cu Rom
Ganache Montee cu Mac
Glazura Ciocolata
Glazura Craquelin
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.
M-am gândit mult timp cum as putea scrie aceasta recenzie in așa fel încât sa fie demnă de rețetarul Iuliei.
Ceea ce îl face atât de special este defapt Iulia. Iulia este o persoana dedicată care raspunde cât poate de repede la mesaje pentru a da sfaturi cât mai bune dacă ceva nu iese cum trebuie.
Rețetarul ei este simplu și de efect.
Eu am achiziționat întâi rețetarul de eclere și am fost atât de încântat încât am revenit și pentru cel de macarons .
Cremele sunt super gustoase și ușor de realizat . Recomand din toată inima
De-a lungul timpului am incercat retete de eclere, insa de cele mai multe ori am risipit timp si ingrediente. Cand am incercat pentru prima data reteta de eclere a Iuliei, am fost uimita de cat de gustoase sunt chiar si fara crema, si sa nu mai vorbim de textura... . Reteta este extrem de usor de urmarit si este presarata cu sfaturi ce fac parte din "secretele retetei". Oricand am o intrebare, Iulia este disponibila sa imi raspunda. Recomand din tot sufletul cursurile Iuliei!
Am descoperit.o pe Iulia la inceputul acestui an si am ramas fascinata de eclerele ei... dupa putin timp am vazut ca a lansat retetarul de eclere si am fost extrem de intuziasmata ca il pot achizitiona, ma gandeam non stop la ele... eu locuind in Belgia nu aveam sanse sa le gust de la ea asa ca le.am facut la mine acasa dupa reteta ei.
Retetarul este foarte bine structurat si explicat, gasesti link.uri de unde iti poti achizitiona ustensilele de care ai nevoie
Mi-am dorit de mult timp sa gust eclerele Iuliei dar locuind in USA nu aveam cum sa ajung sa le cumpar, asa ca singura mea varianta a fost sa cumpar retetarul de eclere. Nu regret deloc! Impreuna cu sotul meu am gasit in sfarsit un desert care ne place amandurora nu numai sa il mancam dar sa il si facem impreuna (in ciuda faptului ca nu stiam mai nimic in materie de baking inainte). Niciodata nu am facut un desert asa de des si sa ne placa atat de mult incat sa nu ne mai saturam!!! Highly recommend it!
Pot spune ca am făcut cea mai buna alegere de a îmi achiziționa rețetarul de eclere al Iuliei , cojile de eclere se fac ușor și sunt foarte bune (fetița mea le adora goale ) iar cremele sunt delicioase și au o textura super fina . Mai am mult de lucru pana sa ajung sa fac eclere perfecte .
Demult îmi doream sa știu sa fac eclere perfecte , după multe încercări eșuate am decis sa achiziționez rețetarul Iuliei , care este vis. Cojile de eclere sunt ușor de făcut , foarte bune sa le manci și goale
Nu pot sa zic decât că am făcut cea mai buna alegere achiziționând retetarul de eclere de la Iulia. Totul e la superlativ...de la explicarea rețetei eclerelor și a cremelor pas cu pas, până la gustul lor care nu dă greș niciodata❤️
Am achiziționat rețetarul de eclere acum câteva săptămâni și am rămas foarte plăcut surprinsă de structura lui: este foaaarte bine detaliat (am urmărit multe rețete video pt eclere înainte, dar rețetarul e cel mai explicit), având fiecare pas explicat (ex: când eclerele se spray-eaza cu ulei, Iulia a si specificat care este beneficiul), link-uri directe către produse (posuri, covorașe, ingrediente etc),
multe retete de umpluturi (pentru toate gusturile); foarte bine gândit per total
Am ramas placut surprinsa dupa achiziționarea cursului,materiale foarte bine explicate si detaliate.Iulia mereu a fost draguta si mi-a raspuns la orice nelămurire. Eclerele sunt o bunatate,ne bucuram mereu de ele cand le avem la masa❤
Draga Iulia, eu nu am cuvinte sa iti multumesc pt aceste retete minunate, nu stiam ca niste eclere pot avea asa gust, nu mai zic ca niciodata nu le reuseam asa cum imi doream. Dar de cand am cumparat retetele de la tine nu este data sa nu imi iasa ceva, totul e perfect, cantitatile potrivite, succes garantat!! Favoritele mele sunt eclerele cu fistic
In pasiunea mea pentru patiserie si cofetarie pot spune ca am.succes in rezultatele mele, cu exceptia la.eclere nu am.avut nici odata un rezultat sa pot fi multumita si sa le.pot recomanda clientilor mei pana.cand am.cunoscuto pe.Iulia un curs atat de simplu si monitorizat pas cu pas, si explicatiile ei mau facut sa am.niste rezultate
exceptionale si cu
Asta vreau sa ii multumesc pentru toata rabdarea care o are sia aratato fata de mine
si nu in ultimul rand felicitari pentru munca ei care o face cu mare drag pentru a ajuta si alti doritori si iubitori de patiserie, sa devina cat mai profesionali ..
De mult timp cautam reteta perfecta de eclair, fiind unul printre desserturiile mele preferate! Am tot cautat fel si fel de retete si, datorita unei postari pe Instagram, am dat de retetarul lui Iulia
Am cunoscut'o pe Iulia printr'o postare pe instagram.
Imi doream de mult sa pot realiza perfect cojile de eclere cat si cremele dar mereu am esuat. Am renuntat in a le mai face.
Acest desert minunat se poate realiza asa usor cu ajutorul Iuliei.
M'a incurajat inca de cand am cumparat retetarul si azi ma bucur sa pot si eu obtine cojile si cremele perfecte.
Mereu mi-a plăcut să fac deserturi și tot felul de prăjituri, însă mereu căutam o rețetă bună pentru eclere. Am găsit întâmplător site-ul Iuliei care mi-a oferit încrederea să achiziționez cursurile ei. Bineînțeles că nu am avut răbdare și următoarea zi am și încercat să fac. Atât cojile, cât și crema de de ciocolată, au ieșit super bune! Recomand cu mare drag cursurile Iuliei. Sunt foarte bine structurate și prezentate.
Andreea Boenke,
M-am gândit mult timp cum as putea scrie aceasta recenzie in așa fel încât sa fie demnă de rețetarul Iuliei.
RaspundeCeea ce îl face atât de special este defapt Iulia. Iulia este o persoana dedicată care raspunde cât poate de repede la mesaje pentru a da sfaturi cât mai bune dacă ceva nu iese cum trebuie.
Rețetarul ei este simplu și de efect.
Eu am achiziționat întâi rețetarul de eclere și am fost atât de încântat încât am revenit și pentru cel de macarons .
Cremele sunt super gustoase și ușor de realizat . Recomand din toată inima
A fost util acest review?
2 persoane au considerat acest review util!