Believer - Wife - Boy mom - Food enthusiast and Sugar addict
De mica toti cei din jur ma stiu innebunita de dulce. Ciocolata, jeleuri, prajituri si tot ce are zahar. Aveam 2-3 ani cand cineva imi oferea o bomboana dar eu intindeam mana dupa punga si ziceam "pe toate!" Si nu peste multa vreme cand prindeam usa deschisa fugeam la ABC-ul de la parterul blocului si luam rapid niste Bonibon sau Sugus, facand datorii parintilor pe urmatoarea vizita la magazin. Apoi am trecut la lucruri mai serioase si cu timpul am inceput sa constientizez diferenta dintre un produs super procesat si unul facut de la zero. De diferenta dintre un produs de cofetarie de duzina, si unul de calitate. De ingrediente de tip "prafuri", "de la galeata" sau ingrediente premiun, veritabile, naturale.
Pasiunea mea pentru dulciuri a starnit interesul multor persoane dornice sa invete la randul lor informatiile dobandite de mine pe parcursul ultimilor 5 ani testand o gramada de retete, experimentand conducerea unui laborator de cofetarie, cumparand carti, participand la cursuri a marilor chefi de patiserie a vremii si a altor maini super iscusite din toate colturile lumii, de la Bucuresti la Rusia la Franta sau Miami.
Din ambitie si dorind mereu ce-i mai bun pentru familia mea am experimentat si cautat cele mai bune ingrediente, am adaptat retete dupa proprilie dorinte si asteptari. Am insistat sa "educ" gusturile familiei, apoi prietenilor si nu in cel din urma a clientilor. Acum toti cei din jurul meu se bucura intr-un fel sau altul de cofetaria moderna, de deserturi frumose si foarte delicioase.
Nenumarati clienti multumiti de pe 2 continente sunt confirmarea ca #HardWorkPaysOff si astfel cu toata increderea va pun la dispozitie aceste materiale educationale.