In aceasta varianta vei avea si o sesiune de ZOOM 1 la 1 cu Iulia, durata fiind de o ora.
Ce include aceasta sesiune ZOOM?
- suport live pentru realizare aluatului pentru coji
- o crema la alegere
Dupa achizitia cursului veti fi contactat de unul din colegii nostri in vederea stabilirii sedintei ZOOM.
Aluatul oparit este pentru multa lume ceva atat de infricosafor! Cu reteta potrivita si cu putina indemanare oricine poate realiza un ecler frumos si delicios!
Cum este structurat?
Video cu intreg procesul de realizare a cojilor de eclere, realizarea a cate o crema din fiecare categorie (crema de patiserie, crema fructata, crema namelaka) cat si umplerea + decorarea eclerelor. Bineinteles, acest video vine la pachet cu Retetarul scris cu care cuprinde 20 de retete de creme pentru umplut si decor, informatii aditionale, linkuri utile pentru achizitionarea ustensilelor sau a produselor mele preferate.
Ce arome de eclere cuprinde Retetarul?
Am conceput materialul cu instructiuni simple si clare pentru umpluturi pe baza de crema de patiserie fiarta, pe baza de galbenus, frisca, lapte, unt, ciocolata, fructe sau alune, cele mai iubite si apreciate de catre clientii mei. Am ales sa folosesc cat mai putine si cat mai naturale ingrediente pentru realizarea acestora, pentru a eficientiza producerea dar si a livra un produs finit cat mai sanatos.
- Crema de patiserie Vanilie
- Crema de patiserie Ciocolata
- Crema de patiserie Fistic
- Crema de patiserie Pralina Alune de Padure
- Crema Caramel
- Crema Lamaie si Busuioc
- Crema Lime si Menta
- Crema Pecan
- Crema Zmeura
- Crema Capsuni
- Crema Afine si menta
- Crema Portocale si Ghimbir
- Crema Cocos
- Crema Exotica (Mango si Fructul Pasiunii)
- Crema Mure si Zmeura
- Namelaka fructata
- Namelaka Cafea
- Namelaka Fistic
- Namelaka Gianduja (Alune de padure)
- Ganache Montee Ciocolata Alba
- Ganache Montee cu Rom
- Ganache Montee cu Mac
- Glazura Ciocolata
- Glazura Craquelin