In aces PACHET PROMOTIONAL beneficiezi de Cursul de Macarons clasic si LOW SUGAR + Cursul de Eclere.
CURS MACARONS
Faimosul desert explicat de la A la Z.
Ce contine?
Reteta cojilor cu metoda Italiana + un Reterar cu peste 30 de umpluturi, care pot fi usor modificate pentru a crea si mai multe arome.
Cum este structurat?
Video cu intreg procesul si document scris cu retete, informatii aditionale, linkuri utile pentru achizitionarea ustensilelor.
+
varianta de Macarons Low Sugar - Metoda Frantuzeasca
Reteta si indicatii pentru cojile de macarons cu 30 % mai putin zahar decat reteta clasica. Tehnica mai usoar de realizat si rezultate constand in coji mult mai pline, carnoase si mai putin dulci.
Nu necesita termometru.
Macaronaj automatizat pentru un efort cat mai redus.
Ce arome contine Retetarul?
- Confit de Zmeura/ Capsuni/ Fructul Pasiunii/ Visine/ Piersica/ Caise
- Confit de Mere / Pere
- Confit de Mandarine
- Confit de Visine cu Amaretto
- Insertie Autumn Pumpkin
- Insertie Cocos
- Insertie Caramel Sarat
- Insertie Banana
- Ganache Ciocolata Alba
- Ganache Ciocolata Lapte sau Neagra
- Ganache Cocos
- Ganache Malibu (cu alcool)
- Ganache Spiced Coffee
- Ganache Hazelnut Cappuccino
- Ganache Cappuccino cu Baileys
- Ganache gourmet Parmesan Coffee
- Ganache gourmet Blue Cheese
- Ganache Fudge
- Ganache Fistic
- Ganache Raspberry Praline
- Ganache Earl Grey
- Ganache Green Matcha
- Ganache Gold
- Ganache Cookies and Cream
- Ganache Mango
- Ganache Lemon and Basil
- Ganache Lime and Mint/ Mojito
- Ganache Capsuni/ Afine/ Zmeura
- Ganache Cheesecake Portocale
- Ganache Cinnabon
- Ganache Trandafir
- Ganache Champagne
- Ganache Tonka
CURS ECLERE
Aluatul oparit este pentru multa lume ceva atat de infricosafor! Cu reteta potrivita si cu putina indemanare oricine poate realiza un ecler frumos si delicios!
Cum este structurat?
Video cu intreg procesul de realizare a cojilor de eclere, realizarea a cate o crema din fiecare categorie (crema de patiserie, crema fructata, crema namelaka) cat si umplerea + decorarea eclerelor. Bineinteles, acest video vine la pachet cu Retetarul scris cu care cuprinde 20 de retete de creme pentru umplut si decor, informatii aditionale, linkuri utile pentru achizitionarea ustensilelor sau a produselor mele preferate.
Ce arome de eclere cuprinde Retetarul?
Am conceput materialul cu instructiuni simple si clare pentru umpluturi pe baza de crema de patiserie fiarta, pe baza de galbenus, frisca, lapte, unt, ciocolata, fructe sau alune, cele mai iubite si apreciate de catre clientii mei. Am ales sa folosesc cat mai putine si cat mai naturale ingrediente pentru realizarea acestora, pentru a eficientiza producerea dar si a livra un produs finit cat mai sanatos.
- Crema de patiserie Vanilie
- Crema de patiserie Ciocolata
- Crema de patiserie Fistic
- Crema de patiserie Pralina Alune de Padure
- Crema Caramel
- Crema Lamaie si Busuioc
- Crema Lime si Menta
- Crema Pecan
- Crema Zmeura
- Crema Capsuni
- Crema Afine si menta
- Crema Portocale si Ghimbir
- Crema Cocos
- Crema Exotica (Mango si Fructul Pasiunii)
- Crema Mure si Zmeura
- Namelaka fructata
- Namelaka Cafea
- Namelaka Fistic
- Namelaka Gianduja (Alune de padure)
- Ganache Montee Ciocolata Alba
- Ganache Montee cu Rom
- Ganache Montee cu Mac
- Glazura Ciocolata
- Glazura Craquelin